perjantai 11. toukokuuta 2012

Leijonat! Peli just menossa ja tosi jännäks menee!

Tää päivä on menny siinä, kun kävin kaupungilla tekemässä vuokrasopimuksen ja vein Kelaan asumistukea varten liitteet. Onneks sain irti ittestäni sen että lähdin liikkeelle. Pyysin samalla et Kela kiirehtis mun sairauspäivärahahakemuksen käsittelyä, oon kuitenkin saanu viimeks päivärahaa maaliskuun lopussa... Mut Kela ei hyväksyny psykiatrin B-lausuntoa vaan vaati uuden. No, ei muuta kun uus ja jälleen perusteellinen B-lausunto sisään. Vaikea masennus mulla ainakin siinä oli diagnoosi, jos nyt oikein kuulin sen puheista.

Sit päivän tärkeimpään eli syötyihin kaloreihin:

- kaksi kuppia kahvia rasvattomalla maidolla (35 kcal)

- Hesen päärynäpirtelö 0,4l (383 kcal) jonka oksensin kun pääsin kotiin, ainakin puolet tuli ulos arviolta. Eli lasken siitä puolet kaloreista tälle päivälle.

- omena (68 kcal) (miten näissäkin on näin paljon???) 

- kermaviili (234 kcal)  

Perjantaikalorit siis noin: 529 kcal


Sanoin sit vihdoin tänään miehelle, ettei mun ole järkeä muuttaa sinne nyt, kaikki menee perseelleen jos nyt tuun. Päätettiin et reissataan rahavarojen mukaan ja ollaan yhdessä. Tehdään molemmat ajatustyötä ja mietitään, onko tää sitä, mitä molemmat oikeesti haluaa. Ja et opitaan lukemaan toisiamme paremmin ja tuntemaan toisemme paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti