maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sunnuntai on jo maanantain puolelle kääntyny, kun muistin että en oo päivittäny blogia!
Vaaka näytti aamulla samat lukemat kun eilen; 62,8kg.

Sy
ömiset sunnuntailta:

- megamuki kahvia rasvattomalla maidolla (35 kcal)
- kolme annospussia aprikoosi-kaurapuuroa (390 kcal)

Yhteensä: 425 kcal


















Syömisen suhteen uskomattoman hyvä päivä! :) Muuten sit oonkin vaan loikoillu.

2 kommenttia:

  1. Vau, Olet pudottanut painoa ihan tosi paljon lyhyessä ajassa! Mieletön suoritus. Mulla Ei ole ollut tietoisesti pudotettuja kiloja enimmillään kuin ehkä 7-8 kiloa ja sekin tuntui tosi paljolta ^-^ Miulla on aika samanlaiset kaloritavoitteet (ei mia päivinä) kuin sinulla ja ne on tuntunut itelle aika sopiville, ettei liika muttei liian vähänkään... (mulla menee ahmimiseksi jos nostan kaloreita niin että tulee oikeasti kylläiseksi,) joskus voisi vaihtelun vuoksi testata noita annospuuroja kun niistä jää päivän kalorit noin alhaisiksi vaikka söisi kolme kertaa päivässä!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Kiitos palautteesta! :)
    En mäkään sillon alkuun kun alotin, voinu ees kuvitella, et saisin näinkin paljon kiloja pois! Menin pikku pätkissä eli tavotteeks aina pari kiloa ja sit uus tavote. :)
    Toi 500 kcal tuntuu välillä jopa liian isolta mutta kyllähän se täyttyy nopeesti, jos valitsee "vääriä" ruokia. Noi puurot on mun mielestä hyviä, jos tekee vaikka kaks annosta kerralla, niin se pitää nälkää kyl hyvin pois ja mahassakin tuntuu et sinne on jotain menny. :)

    VastaaPoista