maanantai 30. huhtikuuta 2012

Huonosti nukuttu, jos ollenkaan. Nousin kuuden maissa, keitin kahvit ja kudoin sukkaa puoli kahdeksaan. Ennen kahdeksaa lähdin psykiatrian polille päivystykseen, ja olin siellä tuntia liian aikaisin.
No bongasin siinä lääkärin ja pysäytin hänet, kerroin etten ole nukkunut ja olo on kamala. Odotin päivystävää psykologia ja juttelin naisen kanssa melkein tunnin. Helpotti kun sai puhua. Lähtiessäni sovimme että hän soittaa, kun saa lääkäriltä jotain infoa lääkityksestä.
Kerkesin kotiin ja puhelin soi: Melatoniinia ja mirtazapiinia. Pyysin nukahtamislääkettä mutta ei, ei tietenkään. Olkoon. Hain apteekista mirtazapiinin, melatoniiniin ei ollut rahaa.

Maanantaikalorit:

- kaksi kuppia kahvia rasvattomalla maidolla (35 kcal)
- viiliä 1% purkki (80 kcal)
- omena ( 54 kcal)
- kahvi rasvattomalla maidolla (17 kcal)
- kaksi riviä Fazerin mansikka-vaniljasuklaata (tsekkaan kalorit huomenna)

Yhteensä: 186 kcal

Mies meni päiväunille, tuli riitaa facebookista kun näin yhden chat-viestin ja kysyin mitä se tarkoittaa? Kuka Teija? Ja mikä rakkauteni kyläpukki? Mitä sellainen lause tarkoitti? Ei kuulemma mitään, hänen miehensä on sellainen sonni. Sinkku, sanoi Teijan profiili. Mun pää on varmaan sekasin.
Mies raivoo että ei se jos jonkun kans juttelee, tarkoita sitä että ollaan menossa naimaan. No ei niin, ei tarkoita, kyllä minä sen tiedän ja ymmärrän! En vaan pääse yli epäluuloisuudestani erään episodin takia. Pitäis varmaan yrittää tai ei tästä tule mitään.

Alan katsomaan miehen kanssa leffaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti