torstai 26. huhtikuuta 2012

Huomenta. Tai siis en oikeestaan oo nukkunu ollenkaan, ravasin vessassa pitkin yötä ja tietysti samalla söin. Otin viimeisen omatekoisen sämpylän, sen päälle margariinia ja maistui niiiiin hyvältä! Päälle vedin muistaakseni neljä riviä Fazerin tummaa päärynä-mantelisuklaata ja sekin maistui taivaalliselta kahden aikaan yöllä.
Oksentamaanhan siitä sitten tie vei ja uskoakseni sain melkein kaiken ulos.
Seuraava syöminki oli varmaan sitten tunnin päästä; säilyketölkillinen persikoita mehussa. Niitä en sentäs oksentanu, mutta lisäsin tän päivän kaloreihin kuitenkin.

Torstain syömiset ja juomiset:

- cappuccinoa mukillinen (arviolta 72kcal)
- 235g säilykepersikoita 118 kcal (yöllä)
- yhden omenan, arviolta keskikokoinen 54 kcal
- yhden Ingmanin viilin 1% 80 kcal
- kahvi rasvattomalla maidolla 17kcal
- Saarioisen ohrapuuroa 300g (240 kcal) + margariinia 60% noin teelusikallinen (32 kcal)

Yhteensä siis tähän mennessä 613 kcal

Nyt mua väsyttää ihan sikana mut nyt ei auttais muu kun sinnitellä iltaan, muuten ei taas uni tule. Tänään jätän kyllä Ataraxit ottamatta illalla ja "lainaan" mieheltä tenoxia 10mg ja 5mg pamia. Luulis että tolla saa unen, varsinkin kun en ole tenoxia syöny pitkään aikaan, tai no, tammikuussa viimeks sairaalassa kun olin lepäilemässä kolme päivää.
Kävin kaupassakin vaikka väsyttää, ostin ittelleni kilon omenoita, valmiin ohrapuuron ja kaksi kermaviiliä. Tänään ei kyllä ole varaa enää syödä paljon mitään ja nekin kalorit on säästettävä illaksi.
Kävin muuten välipunnituksella ihan mielenkiinnosta: 73,1kg! Maanantain jälkeen on lähteny -500g! Jesjesjes! :) Jotain hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti