lauantai 28. huhtikuuta 2012

Taas kun selväks saan pään... ja tuun sun luo...

Irinaa kuunnellessa napit korvilla, en tiedä mitä toisella sohvalla kuunnellaan napeilla. Nukuin melkein puoleen päivään, tai heräsin mä jo aiemmin mutta löhösin kissan kans sängyssä kaikessa rauhassa.
Pitäis suoriutua kauppaan hakee vessapaperia, kahvia, rasvatonta maitoa, hammastahnaa ja ehkä riisikakkuja. Jos sais jotain vaihtelua noihin omenoihin, viiliin ja kermaviiliin.

Eilen illalla ennenku menin nukkuu, sain päähäni et syön yhden näkkärin margariinilla. No pitäishän se tietää, ettei se koskaan jää yhteen. Söin ihan vitusti hapankorppuja paksulla margariinikerroksella ja oli niin hyvää! Oksensin sit sen mitä sain tulemaan ulos veden avulla.
Oksennan aina niin, että työnnän sormet kurkkuun. Silloin kun alotin oksentamaan, käytin hammasharjan vartta mutta pidemmän päälle se vaan repi kurkun rikki. Se tunne, kun työntää sormet kurkkuun ja antaa niiden levätä kieltä vasten ja tuntuu kuin koko suu olis täys sormia, se tunne tuo mulle mielettömän suuren tyydytyksen, en pysty kuvailee sitä niin kuin haluaisin. Se on vaan sellainen tunne, jonka haluan kokea.
Itse oksentaminen riippuu sitten niin paljon siitä, mitä oksentaa.



Lauantaina syödyt ja juodut kalorit:

- kaksi kuppia kahvia rasvattomalla maidolla (35 kcal)
- Rainbown kermaviiliä purkki ( 170 kcal)
- kaksi omena (108 kcal)


Yhteensä: 313 kcal

Mun pitäis kyllä olla ostamatta tota kermaviiliä ja ostaa sen edestä normaalia viiliä, niin saisin syödä sitä kaks purkkia ton yhden sijaan...

Käytiin kaupassa ja ostin joo viiliä monta purkkia mut sit mukaan tarttu uus Fazerin suklaalevy; mansikka-vanilja! Tuolla se nyt odottaa jääkaapissa iltaa. Eikä tässä vielä kaikki! Karkkipusseja oli puoleen hintaan, joten niitä kaks. Yks mulle ja toinen miehelle. Vittu niistä saa satatuhatta kaloria taas! No mä oksennan ne niin ei tartte niin paljoa välittää ja oonhan mä tullu jo sen reilun kilon alaspäin eli sinänsä maanantai on melko varmasti miinusmerkkinen.
Raportoin huomenna loppuillan kalorit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti